Jessica's Haarstudio                                        06-53 96 96 02                     
Home » Reacties van klanten!!

Reactie plaatsen

Reacties

Tineke Roosendaal
5 jaar geleden

Ik en mijn gezin zijn jaren lang vaste klant geweest bij Jessica toen zij nog kapster was ik Ankeveen. Wij vonden het dan ook vreselijk voor haar toen ze niet meer haar vak kon uitoefenen. We zijn dan ook ontzettend blij voor haar dat het nu dan toch weer lukt! Tot op de dag van vandaag is het ons niet gelukt om een andere kapper te vinden die zo begaan is met haar vak en die zo knipt als Jessica. Wie weet komen we toch een keer naar het mooie Drenthe om ons weer eens helemaal naar wens te laten knippen.

vivianne
5 jaar geleden

Jessica is een ervaren kapster, ze weet echt wat ze doet en dit brengt ze ook over. Dit alles zorgt ervoor dat je rustig in de stoel zit zonder je druk te maken of het wel mooi wordt. Naast dat Jessica goed kan knippen en kleuren is het ook een aardige vrouw die wil luisteren naar je verhalen.

Lisette
5 jaar geleden

Afgelopen vrijdag mijn haar laten knippen en laten verfen op de nieuwe manier "blondor freelight"!! Ben er ontzettend blij mee :).. naast dat mijn haar nu weer helemaal zit zoals ik wil dat het zit is Jessica een fijne kapper die luisterd naar wat je wilt er daar ook de tijd voor neemt!! Dus voor mij zit er zeker een volgende keer in! TOP!!

Doorke Simons
5 jaar geleden

Al vele malen ben ik voor een behandeling bij Jessica geweest.
Voor knippen, kleuren, krullen en opsteken.
Jessica blijkt een vakvrouw te zijn.
Wat je wensen ook zijn, zij maakt er een succes van waardoor niet alleen je haar goed zit maar waardoor je ook gelijk weer goed in je vel zit.
Haar salon is gezellig en smaakvol, de sfeer is ontspannen .
Een aanrader als niet meer happy bent met je haar of als je het gewoon weer bijgewerkt wilt hebben!
Doorke simons

Karin Aalbregt
5 jaar geleden

na lang zoeken eindelijk een kapster gevonden die goed met mijn haar weet om te gaan! Jessica behandelt het haar met veel zorg en vakkundigheid. Ik zoek niet verder meer!!

Henny Baas
5 jaar geleden

Ben vanaf het begin toen Jessica voor zichzelf begon klant bij haar en kan zeggen naar volle tevredenheid !! Het is allemaal heel gemoedelijk en je wordt vakkundig geknipt !!

Frans Philips
5 jaar geleden

Eindelijk weer eens iemand, die echt goed kan knippen. Jessica heeft mij al twee keer onder handen genomen en ik weet het zeker: Nooit meer een ander. Lieve Groeten, Frans Philips

B van den Hende
5 jaar geleden

Goede en ervaren kapster en mooi in de buurt. Ben erg tevreden!

Carla philips
5 jaar geleden

Ik ga met veel plezier en vertrouwen naar Jessica's haarstudio, niet alleen omdat ze een vriendin van mij is, maar mede omdat ze luisterd naar je wensen , wat je wilt met je haar, maar nog belangrijker een goed advies geeft en door haar goede en gezellige werkstijl je een speciaal en tevreden gevoel geeft,ik ben erg blij met deze aanwinst.

M.Weide
5 jaar geleden

Het is niet makkelijk een goede kapper te vinden die verstand en gevoel heeft voor haar. Al enige jaren lukte het mij niet een goede kapper te vinden. De druppel was dat mijn haar zo kort geknipt was dat het nergens meer op leek. Met een onzeker gevoel maakte ik een afspraak bij Jessica's Haarstudio. Met mijn haar valt niks te beginnen was mijn gedachte.. Maar Jessica nam alle tijd om de boel netjes geknipt te krijgen. Met rust, en gevoel voor wat bij je past. Nu, enkele maanden later ben ik nog steeds ontzettend blij dat ik hier terecht gekomen ben. Ik krijg nu zelfs regelmatig complimenten dat mijn haar zo leuk zit! En dat doet je goed!